Köket är nästan klart

Som rubriken säger, vårt kök är nästan klart! I samma stund som jag skrev det dök rörmokaren upp pga att vi tyckte det läckte lite vid blandaren. Tydligen har rörmokaren innan monterat blandaren åt fel håll och glömt en skruv. Kul! Speciellt i kombination med att belysningen i vårt vitrinskåp är lite under arbete, det behöver dras om helt enkelt. Äsch.

Jag har dock målat ett lager i skafferiet och vi har köpt hyllor, det blev vita hyllplan med svarta järnkonsoler, kommer bli snyggt!

Köket i sig ser ut såhär nu, med vita rektangulära kakel som en plattsättare satte upp på ett par timmar, med vit fog. Så nöjd!

Väggen är målad nu också, samma färg som väggen här nedan:

Bordet och stolarna är ”arvegods” från mina föräldrar, det har alltid funnit i huset sen jag var liten men är för stort för lägenheterna mamma och pappa bor i nu. Tabletter, dukar och lampor är IKEA de med. Krukan är hittad i garaget, oklart varifrån den är! Blomman fick vi av pappa när vi flyttade in, tack pappa!

Såhär ser det ut på andra väggen, när alla färgburkar etc är borta från köksön blir det lite dekoration där med.

Gardinerna saknas än, men lutar åt något mönstrat och färgglatt, jag har den här gardinen sen innan och gillar den mycket:

När detta är klart är det ”bara” hall, sovrum och vardagsrum kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s