Köket

Köket är färdigbyggt, de där gardinerna har jag inte fått upp men allt är målat och fixat. Vill gärna få in lite mer gröna växter, och har spanat på matta att ha under matbordet. Just nu är vi inne på något i sisal eller jute. Jag är helt fast på tanken på jute, Ikea hade en (i mitt tycke) fantastisk som vi ska titta på.

Jag gjorde ett försök med det här hörnet men tror det blir bättre med en bladigare växt eller ett citrusträd i en kruka som liknar korgen som står bredvid. Olivträdet ska få bo ute sedan.

Mattan jag vill ha, jag tänker att naturfiber och lite ”träfärgat” passar in i vårt kök som är grått, svart och vitt, vi har dessutom en del rött, blått och grönt på bänken från krus, maskiner etc.

Från andra hållet, här ser det riktigt mysigt ut, saknas bara de där gardinerna. Min kompis Sara som är minimalisten personifierad tyckte det var fint men kanske lite mycket saker på bänkarna, men vi tycker det är trevligt!

Skafferiet! Så nöjd med det, lätt att hitta allt och blev fint med konsolerna.

Vårt fina vitrinskåp!

Fick upp den otroligt vackra tavlan som Kalle fick på vår ettårsdag, och en klocka. Vill gärna ha en liten hylla under klockan med lite örter och nån lykta. Alternativt en hylla att ha kokböcker på, har en hel låda full som behöver en plats…

Vi har även tänkt få upp en griffeltavla att skriva upp inköpslista på, tror det kommer passa in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s