Jobbvecka på språng

Det är inte underligt att jag aldrig syns på kontoret. Den här veckan var jag i Luleå måndag-onsdag och höll utbildning, Kalle hämtade mig på Arlanda på kvällen, och nu sitter jag på tåget till Göteborg för utbildning för utbildarna. Denna gång bara en natt och jag får lyxigt nog flyga hem imorgon, men det tar! Nästa vecka är det två utbildningar, Sundsvall och Stockholm, direkt efter varandra.

På fredagen blir det dock mys då Kalles föräldrar kommer till Stockholm, vi ska gå på Magnus Uggla på kvällen och sen gå på julmarknad på Skansen under lördagen.

Nu i helgen blir det också mycket roligt, på lördagen ska vi till Stockholm och fira Martina som fyllde år förra veckan. Firandet blir på Patricia! För mig och Kalle blir det dock ingen sen natt, på söndag morgon ska vi bege oss till Stockholmsmässan med båda hundarna för utställning!

Det ska bli väldigt spännande, för Helmer blir det sista som unghund, han har fyllt ut mycket massa på senaste tiden och jag är nyfiken på vad domaren tycker. Det är en amerikansk domare som själv föder upp pembrokes, lyxigt med en sån domare! Normalt är de flesta skandinaviska domarna allrounddomare vilket innebär att de inte är specialiserade på en ras. Intresset för att vara med när denna domare skulle döma blev skyhögt och vi jag nu 49 st pembrokes som ska vara med! 11 juniorhanar i Stigs klass men ”bara” 3 unghundar.

Jag hoppas de båda får synas lite eftersom de nu är ögonlysta helt UA och utställda med minst Very Good. Det innebär att de uppfyller SWCKs riktlinjer för avel, så nu står båda till förfogande. Om man får skryta, så har båda dessutom väldigt bra temperament och borde kunna lämna riktigt fina avkommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s