Uppsatsjobb

Nu i veckan var Kalle på närstudievecka och jag lämnades ensam hemma åt mitt öde… Jag har ingen utbildning inbokad än på ett par veckor, men nästa tillfälle ska jag hålla helt andra delar än sist så det känns nästan som att vara tillbaka på noll! Lite flashbacks från studietiden när man tryckte in info tills det stod ut genom öronen. Det är dock ett roligt jobb och såklart kul att få använda juridiken.

Apropå den… Jag hade en liten break down över min uppsats vilket inkluderade en hel del gråt och gnäll till Kalle på telefon när han var borta, tills jag slutligen bet ihop och bokade ett möte med min handledare. Det var mycket välbehövligt! Två timmar satt vi och gick igenom varje avsnitt, och jag svalde all stolthet och ställde varenda dum fråga jag hållit på under det här arbetet. Idag jobbade jag igenom 20 sidor av det jag redan skrivit, plus skrev en hel del nytt. Första gången jag känt att jag förstår vad jag skriver, vilken grej… det är också enda gången jag känt att jag kommer kunna slutföra den.

Jag gillar mitt nuvarande jobb mycket men det är klart jag vill kunna utvecklas ännu mer sen. Jag har ju valt den här utbildningen för att jag vill jobba med det! Det kanske inte blir på byrå, men vem vet?

Eftersom jag inte hade någon bra ”studiebild” fick Helmer ställa upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s