Pusta ut

Så är första två veckorna med utbildningar i förvaltningsrätt klara. Det har gått bra, men resorna är tröttsammare än man tror! Det lär ta lite tid att lära sig de nya rutinerna. Jag har fått mycket positiv feedback, så det väger upp. I skrivande stund sitter jag med min privata dator i knäet och en kopp te i handen och ska jobba med min uppsats medan Kalle lagar mat, lyxigt!

Ridpasset idag gick riktigt dåligt, precis när jag skulle göra klart hästen fick jag ett samtal och blev därför sen, sen gick allt utför. Jag är uppenbarligen känslig för störningar, vilket märktes när jag sedan satt på hästen inför min tränare och grät för att inget fungerade. Vi pratade en del om mental träning, så jag tänkte läsa Kjell Enhagers bok ”Låsningar och lösningar” för att komma till bukt med detta. Jag kan inte låta min hjärna ta över när jag har en så fin häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s