Födelsedag!

I måndags fyllde jag alltså tant, 30, och det känns så bra så bra. Livet är kanske lite annorlunda än jag trodde det skulle vara nu för några år sedan, men absolut inte på ett dåligt sätt, jag är så genuint lycklig just nu att hälften vore nog.

Min födelsedag började i princip på söndagkvällen när jag fick reda på att jag skulle vara ledig på min födelsedag, fina Kalle hade ringt min chef i smyg och flyttar en semesterdag, vilken lycka! Sedan blev det frukost med te och hembakta scones, och såklart presenter! Mina föräldrar gav mig vita skydd till Fumo och en supersnygg ny kavaj från Pikeur, men Kalle drog till med en skinande röd Kitchenaid! Började nästan gråta för jag blev så rörd

Sedan blev det en lugn härlig dag i stallet, och finmiddag på kvällen med mina föräldrar där Kalle lagade ankbröst med potatispuré och plommonsås, till efterrätt en chokladtryffeltårta med färska jordgubbar. Kvällen avslutades med mys i soffan framför en Disneyfilm. Jag må vara 30 men barnasinnet är kvar.

I veckan ska vi till banken och fixa lite konton inför husflytten och kanske även åka på tävling i helgen, just nu är jag reserv. Vi hade ett riktigt bra pass igår så är väldigt taggad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s