Tävling i Söderhamn

Vi hade inte någon lysande dag idag, en väldigt taggad Fumo innebar ett par dyra missar, tre femmor och en trea blir det inga fina poäng för. 65,4% och en sjätteplats. Nu är inte det något dåligt resultat men det är det sämsta vi har haft och vi har inte varit oplacerade en enda gång i år. Men sånt är livet! Positivt var en sjua på ruggningen som vi nyss lärt oss, han är rätt klipsk min häst.

I övrigt har helgen hittills bestått i städning och tvätt, i skrivande stund har jag lagt mig i soffan och tittar på Barnmorskan i East End (Call the Midwife) med en kopp te. Ett måste när man tittar på engelska serier är Twinings English breakfast-te och shortbread. Jag var aldrig nån riktig tedrickare innan, men ett år i England hamrade verkligen in vanan. Mycket mjölk ska det vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s