Överraskningar

Förra veckan fyllde jag som sagt år, och förutom firandet vi hade i måndags blev jag också överraskad i fredags med utemiddag på Erlandssons! Som om inte det vore nog hade Kalle bjudit in mina vänner i smyg, och jag blev verkligen överraskad och SÅ glad. Vi hade en härlig kväll med mat och mycket skratt. Senare i oktober blir det även nån sorts kombinerad födelsedags/inflyttningsfest så än är det inte slut på roligheterna.

Vi har även hunnit med ett varv i skogen vilket resulterade i en ordentlig skörd trattkantareller och ett par Karl-Johan som jag gjorde en fantastisk svampsoppa med smörstekt svamp på. Till det hembakt bröd, riktigt lyxig lunch!

Jag passade även på att plocka nypon som ska bli nyponsoppa, mysigt men herregud vad jag stack mig på buskarna…

Tävlat igen har vi också gjort men det var då en usel start, Fumo var taggad och jag red så dåligt, passivt och stelt. 63,7% fick vi, usch, men kom ändå först utanför placering, 7 av 20. Lång tid tog det innan jag åkte ut dessutom, märkligt. De tre första hade vettiga poäng (73-71%) men resten av fältet hade ytterst mediokra resultat. Jag försöker glädjas åt de bra punkterna i vårt program men nja, aldrig kul när man känner att man misslyckats riktigt fatalt. Inte Fumos fel, han var riktigt taggad men jag ska kunna reda ut det bättre än jag gjorde.

Den 10 oktober rider vi dock clinic för Bo Jenå, riktigt spännande! Den 25 oktober ska vi dessutom prova ut en splitter ny sadel, nästan lika kul (eller ännu mer??) det. Det vi främst ska prova är Customs modeller, men jag ska vara öppen för förslag. Jag red i flera stycken i Tyskland när jag köpte Fumo och det är fantastiska sadlar. Jag älskar min Childeric men den är svår att anpassa och Fumo växer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s