Hundutställning

Förra helgen var Stig, husets minsting, på hundutställning! Det var debut för honom men han skötte sig finfint. Endel lovord och ett Excellent fick han med sig, dock inget ck. Eftersom han var ensam junior ”vann” han såklart sin klass, kanske inte riktigt lika kul som att vinna på riktigt men till skillnad från hästar blir det rosett oavsett, höhö. Och inga vanliga rosetter:

Just denna gång följde min mamma med som stöd, annars brukar detta vara pappas domän.

Det här med bedömningen sen… inget ck som sagt, domaren tyckte att förbröstet behövde utvecklas mer, även Helmer har fått kommentarer om att han behöver fylla ut mer i kroppen. Känns som en given signal att jag behöver göra något här när båda får sådana kommentarer! Mycket att lära…

Helmer gjorde fina resultat som valp men har växt mycket och känns lite tonårsgänglig, troligtvis fyller han ut lite med åldern.

Till helgen är det dags igen, då är det båda hundarna båda dagarna! Kalle har i ett svagt ögonblick lovat följa med mig, arma karl…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s