Hus!

Samla vuxenpoäng kan man göra på många sätt, vi har köpt ett hus! Pappas villa i Storvik närmare bestämt. Vi började titta på bostadsrätt först eftersom det kändes dumt att betala en dyr hyra, och fick då erbjudande av pappa att istället köpa hans hus eftersom han kände sig lite färdig med det. Förståeligt kanske att inte vilja ha ett stort hus med trädgård när man börjar bli gammal, men bra för oss!

Datum för inflytt är inte klart, mer än ett vagt ”under hösten”, men vi har redan börjat smida planer för renovering. Högst upp på önskelistan är ett större kök. Vi får hoppas att inga bärande väggar förstör för oss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s