Biofredag

Kommande helg är ännu en sån där udda historia, jag ska på hundutställning med Stig i Sandviken imorgon, och Kalle jobbar ett morgonpass, så det där med mysiga sovmorgnar på helgerna jobbar vi inte så mycket med i vår familj…

Istället ska vi ha lite datenight ikväll med biobesök, premiär för Superhjältarna 2! Tänk så länge man väntat på den filmen utan att egentligen veta om det, bara 14 år…

Kalle tog ut Fumo på en tur under dagen och hjälpte även min pappa med hus och hans hund idag, så vi skulle kunna vara lite lediga ikväll. Så glad man kan bli över en människa! På söndag fyller han dessutom år, men åker till Växjö för introvecka på universitetet samma kväll. Nästa vecka är det hundutställning igen och säkert hade vi något planerat även veckan efter det, enligt rutin.

Glädjande nog kommer också en bra vän och kollega tillbaka till jobbet efter mammaledighet på måndag, nåt att se fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s