Stockholmshelg

Det här har verkligen varit en sån där helg när man nästan behöver en vila efter vilan, men det har det varit värt! I fredags gjorde Kalle sin sista dag som heltidssoldat och det skulle såklart firas, jag åkte därför in till Stockholm efter jobbet och det blev middag med vänner på Geronimos i Gamla Stan efter ett par glas på soldatmässen.

Geronimos är ett härligt ställe, tyvärr var ett par av rätterna inte i nivå med deras vanliga standard men det löste sig.

Efter en mycket trevlig kväll bar det av hemåt i bil, bara för att sedan göra om resan igen dagen efter när vi skulle på spelloppis med Emma, min kompis. Här hade vi HELT missbedömt storleken på evenemanget, när vi kom fram var det mer än 2 timmars kö, vi hade förväntat oss ett par hundra besökare kanske. Vi härdade ut och kom ändå hem med ett par spel till bra pris. Ryktet säger att det kommer bli större lokal nästa gång, spännande!

På söndagen var det dags igen, men nu tog vi tåget in och lämnade hundarna hos pappa eftersom vi båda skulle jobba i Stockholm måndag-tisdag. Lite lyx med hotell och en väldigt givande utbildning för mig. Söndagen spenderades i Lill-jansskogen till häst och sedan blev det Pinchos på kvällen.

Nu är det tillbaka till verkligheten och dags för ett besök på banken i helgen, det är stora saker på gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s