Kalle

Eftersom hushållet jag lever i inte bara består av pälsbeklädda individer, så tänkte jag att även Kalle skulle få lite utrymme. Nu fyller han år snart också så en hyllning är på sin plats!

Vi träffades genom Martina, en gemensam vän, på en spelkväll i Stockholm som ingen av oss egentligen tänkt gå på. Jag jobbade på dagen och Kalle hade fått veta om den ganska sent från en kollega.

Jag hade dock inte träffat Martina på länge och kände att varför inte? På tåget roade jag mig med att kolla igenom gästlistan, och där fanns ju en som såg intressant ut…

Martina ägnade det mesta av eftermiddagen innan spelkvällen till att sälja in en helt annan kille, som jag inte alls var intresserad av. Men Kalle var där, och även om jag själv tyckte att jag var SÅ tydlig med att jag var intresserad fattade han inte alls. Men en riktig kvinna reder sig själv, så jag skickade Martina på honom! Att det var jag som bett henne säga till honom att jag var intresserad vågade jag dock inte erkänna förrän långt senare…

Nu har vi bott ihop sen i maj, så det fungerar ju uppenbarligen fint att skicka sina vänner för att göra grovjobbet. Det är härligt att ha nån som förstår hästlivet och faktiskt delar ens intresse! Han följer med till stallet, han tar hand om Fumo och rider ut de dagar jag har mycket, han putsar mina stövlar (skaffa en militär till er stövelputs, tips!) och han finns alltid där och stöttar. När jag red på Strömsholmsdagarna satt han på Stockholms slott och följde min ritt på livestream.

Hundarna älskar också Kalle, Helmer i synnerhet har blivit väldigt mycket ”husses hund” vilket värmer extra i hjärtat då han varit så blyg och reserverad som valp.

Nu ska vi bara se till att skaffa en till häst så vi kan rida tillsammans, det vore något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s