Vinst i Falun!

Idag har vi varit iväg igen, andra tävlingen efter sommaruppehållet. Förra veckan red vi en LA:3, lite missar men inga katastrofer, och slutade på 68,4%. Då hade jag en lite tam känsla, men idag var det betydligt mer tryck under hovarna! 74,8% och vinst, vad magisk han är den här hästen.

Kalle var tyvärr och jobbade ett helgpass på arresten, så han kunde inte vara med, men mina föräldrar var med. Mamma tittade på halva travprogrammet ungefär sen blev hon så nervös att hon fick hjärtklappning och fick gömma sig på cafeterian, mammor!

Planen för hösten är några starter till i LA, sen är målet MSVC och sedan bytesjobb under vintern. Spännande värre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s