Nytt jobb!

Eller ja, ett jobb i jobbet, kan man kanske säga? Sen oktober 2016 har jag varit på Försäkringskassan som handläggare, men nu är det dags för nya äventyr!

Från och med den här veckan går jag in som intern utbildare i förvaltningsrätt inom Försäkringskassan, och det gör jag över hela landet, anställd av verksamhetsutveckling på huvudkontoret i Stockholm. Läskigt, spännande, men otroligt kul! Det kommer bli en hel del resor och pusslande med djur och familj, men jag är fullt övertygad om att det kommer gå galant. Till att börja med blir det halvtid som utbildare, med en fot kvar på kontoret, men troligtvis utökas det redan under hösten.

Jag har lite dubbel bakgrund med erfarenhet både från juridiken och personalansvar, utbildning och chefstjänster så att kunna kombinera allt i en tjänst är väldigt spännande och jag hoppas det blir givande.

För att lätta upp det jobbinriktade inlägget kommer även en bild på vår valp Stig med Nikita, hans stora (höhö) kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s