Nytt kök!

Har totalt glömt att nämna det här, men vi har köpt ett nytt kök till huset nu. IKEAs Bodbyn i grått blev det, med svarta handtag och bänkskiva i svart sten. Blandaren var ju ett eget kapitel, diskhon är matt svart och vi ville ha en blandare som matchade, men IKEA hade ingen som passade OCH hade diskmaskinsavstängning.

Hittade en från Tapwell men munstycket var inte rörligt, vilket jag vet av erfarenhet betyder att det blir väldigt opraktiskt när man vill handdiska. De hade dock en till, med utdragbar handdusch, till det facila priset av 5000 kr… vi har dock inte hittat någon annan som vi gillar, så det lär bli den. Snygg va?

Såhär ungefär kommer köket se ut, med andra handtag:

Golvet vi har valt är ett vitpigmenterat laminatgolv, i ”ask” (nåja…), så det blir ljust och fint till. Sen blir det ljust grå målade väggar och vitt rektangulärt kakel på väggen bakom. Inga överskåp, men däremot ett platsbyggd vitrinskåp som jag hittade på IKEAs hemsida, de är generösa med inspirationsbilder, totalt livsfarligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s