Träning!

Äntligen träning igen, de senaste två veckorna har varit fyllda med jobb och ingen tid har funnits för lektioner. Idag var det dags! Fredrik red efter att jag värmt upp och tyckte att Fumo kändes fin, gott betyg till Kalle ändå som varit ”barnvakt” hela veckan när jag varit borta. Jag är så tacksam och så lyckligt lottad som har honom som hjälp.

Min fina häst!

Hundarna hann vi hämta hos pappa igår, som jag saknat dem! De är så odjur ibland (sagt med mycket kärlek) men jag älskar dem något fruktansvärt. Det är något väldigt själavårdande med att sova med en varm klump vid fötterna. De var otroligt pigga när vi hämtade upp dem, så det blev en tur ut i skogen med hela ”familjen”, härligt!

Stig hittade höspillet… och lite bajs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s