Bo Jenå!

Idag är en spännande dag, vi ska rida på clinic för Bo Jenå, Sveriges förbundskapten. Det är första gången jag rider för honom och det ska bli så kul, även första gången jag rider på en clinic, man är ju inte helt bortskämd med att ha lite publik när man tränar. Har man tur är det mamma och pappa men inte mycket mer än så…

Bo är väldigt känd för att vara duktig på tömkörning förutom dressyr, men just vi ska inte jobba med det idag. Fumo är med för att representera unghäst, jag är tacksam för att han är så cool och lugn, peppar peppar. Men nog vore det lite coolt med lite uppvisning á la Celle, hehe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s